Abstinens

Typiskt att första dagarna på mitt sommarlov har det varit regn, och regn, och lite mer regn precis som resten av våren. Solen var är du?? Vi saknar dig. 
 
Annars då? Har varit sjuk och blivit bättre och blivit sjuk igen. Nu hoppas jag att det är på väg att släppa helt. Hade tänkt träna idag egentligen men vet inte om det är så smart egentligen, kanske borde vänta till imorgon ändå. Har så sjuuuukt mycket spring i benen bara, har inte tränat på en vecka nu och abstinensen är total. 
 
Slänger in en bild på mig och Johanna för ett år sen bara för att det var världens bästa dag och jag tycker om bilden och tjejen på den väldigt mycket!
 
Allmänt, Fysioterapeut | | Kommentera

Sommarlov!

Heeeeejjj!! Gissa vem som har sommarlov?? Så himla stört att jag redan gått första terminen på universitetet, och ännu knasigare är det att jag redan längtar tills vi börjar i höst igen haha.. Har haft så sjukt kul den här våren, man har ju alltid hört att det är sjukt kul att plugga men jag trodde verkligen inte att jag skulle ha det såhär kul. Kollade igenom bloggen lite och såg att jag hade skrivit att 2015 skulle bli mitt år och jag måste säga att det har börjat över förväntan. 
 
Från när vi var på afterski-pub på mf!!
 
Allmänt, Fysioterapeut | | Kommentera
Upp