Xtremefit

Något jag är så himla sugen på att testa är xtremefits bootcamps. Som jag fattar det så är det 6 veckor med fyra träningar i veckan och man väljer själv vilken tid man vill boka upp sig på. Är lite militärinspirerat och man jobbar mycket med kroppen, plus att det ser skitjobbigt ut. Precis som jag vill ha det! Har ju tappat lite motivation till gymträningen på sista tiden och tror att något sånt här skulle passa mig perfekt. Har ju varit inne på crossfit länge (i två år snart) men har inte börjat på det dels för att det är så satans dyrt, men kanske främst för att jag haft så himla mycket annat att hinna med som skola, jobb och träning med småtjejerna. 

Xtremefit däremot hade ett bootcamp som börjar 06.30 på morgonen, så det skulle kanske kunna funka. Synd bara att jag har blivit så himla morgontrött på sista tiden (hehe, dålig ursäkt). Men det skulle vara så himla kul att testa något nytt och verkligen få bra träning som någon annan redan tänkt ut åt en, plus att när man tränar i grupp och har nån som står och skriker på en så pushar iallafall jag mig mycket hårdare än om jag tränare själv på gymmet och inte är sådär supertaggad. Får se hur det är i skolan först, men sen kanske man ska testa på ett bootcamp, tror dom hade nån som började i februari och en annan i mars så möjligheterna finns ju!

 

 

Bild från deras hemsida, xtremefit.se. Ser ju sjukt kul ut!

Allmänt, Träning | blogg, bootcamp, crossfit, morgonträning, morgontrött, träna träna, träning, träningsblogg, träningspass, tufft, xtremefit | |
#1 - - Jasmine:

Svar: Tack för din kommentar. :)
Kram

Upp