Funderingar

Killen hade lite pepptalk med mig igår, är lite nere för jag känner att jag inte gör någonting med mitt liv (förutom väntar på att få svar om jag kommer in på utbildningen eller inte, får inte veta förrän tionde december, SUCK). Så har kollat runt lite på olika kurser/utbildningar som verkar intressanta som man kan ta under tiden hehe. Kom iallafall in på Paulúns hemsida och såg att man kan utbilda sig till kostrådgivare. Låter väldigt spännande och jag tror det är något jag skulle tycka var kul. Enda kruxet är att den börjar den 17 november, dock jobbar jag inte så mycket då så det skulle nog lösa sig. Men det kostar ju en del också. Frågan är om det är värt det, dock tror jag att det skulle vara en tillgång och ett steg på vägen i det jag vill göra när jag är färdigutbildad (förutsatt att jag kommer in då). Åh vet inte hur jag ska göra? Kanske ska mejla och ta reda på exakta priset samt hur länge den håller på. Just nu är ju det enda jag gör att jobba på Ica och jag känner att jag är lite för rastlös för att endast göra det.. 
 
 
En bild på en liten Caroline och en liten lillebror, när man inte behövde tänka så mycket utan mest bara vara.
 
Allmänt, Fysioterapeut | funderingar, kostrådgivare, kurs, utbildning | |
#1 - - Veronika:

Haha vad roligt att jag hittade hit, för jag märkte att du är typ jag! Låter underligt, men jag har också sökt till fysioterapeut till hösten och tog också studenten i våras och jobbar extra nu (dock inte på ica) :) I september anmälde jag mig till Pauluns kostrådgivarutbildning hahha , läskigt eller hur? ;) Jag har fööör mig att utbildningen kostar 21 125 kr, mycket pengar men tror lätt att det är värt det :D Kom igen, anmäl dig!! :D

Svar: haha nej vad sjukt! Vilken skola har du sökt till? Åh ja, är så himla sugen men jag vet inte, vi får se hur det blir. Skulle dock vara askul :)
carolineolssons.blogg.se

#2 - - Veronika:

Svar: Jag har sökt till typ alla tror jag haha, men jag tror inte att jag kommer komma in på nån tyvärr :( Vill helst komma in i Göteborg, så det är bara att hålla tummarna! :) Jaaa hade vart kulit!

Svar: Åh nej varför tror du inte det? :( håller tummarna för dig med, jag har bara sökt till Karolinska i Stockholm haha så får se hur bra chans jag har.. :)
carolineolssons.blogg.se

Upp