Sju minuter burpees senare

 
 
Alltså jag har ingen motivation till träningen längre! Det enda jag har lust med just nu är att springa, men när det är så kallt ute som det är nu så känner jag av astman jättemycket. Och då blir det tråkigt för jag kan inte ta ut mig så mycket som jag vill. Gymmet orkar jag knappt tänka på att åka till, tyvärr. Tror det är dags att hitta någon annan träningsform för att få lite variation. Älskade crossfit när jag testade det för några veckor sedan, saknar att verkligen få ta ut mig ordentligt utan att behöva tänka på vad man ska göra. Synd att det är så dyrt bara och svårt att planera med mitt jobb just nu. Men nu är det bara 15 dagar kvar innan jag får veta om jag kommer in eller inte, AAAAAH så spännande. Börjar nästan bli lite nervös nu haha.
 
Blev iallafall 7 minuters burpees för att få lite träning, följer Paolo Roberto på instagram och såg att han gjort det för några dagar sedan, så idag när jag inte hade lust med nån träning alls egentligen fick det bli det. Snabbt gick det och det var sjuuuukt jobbigt haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta mig in till stan för att köpa lite julklappar tror jag. 
Allmänt, Fysioterapeut, Träning | burpees, crossfit, julklappar, motivation, träning | | Kommentera

Tränarfrukost


Idag hade vi myspysfrukost i hallen medan vi började planera nya friståendet till tjejerna. Efter detta ägnade vi två timmar till att hitta på rörelser och bygga friståendet. Nu är i princip halva klart och det kommer bli så braaaaa när det är klart! Så himla kul! 
Allmänt | Järfällagymnasterna, fristående, gymnastik, truppgymnastik | | Kommentera

20 dagar kvar

Vet ni? Idag är det bara 20 dagar kvar tills jag får veta om jag kommit in på skolan eller inte. Åh vad jag längtar. 10 december får jag veta vad jag ska göra i vår, om jag ska plugga eller om jag ska fortsätta jobba. Jag var ju inne på att gå någon kurs förut, jag skrev ju om Paulúns kostrådgivningskurs, men nu är jag lite inne på att utbilda mig till massör också men jag har inte velat gå någon kurs nu eftersom jag inte vet om man kan göra det i samband med fysioterapeututbildningen sen på något sätt. Vet en del som har gjort det nämligen. 
 
Jag känner hur jag blir mer och mer intresserad av hur kroppen fungerar och allt som rör träning och hälsa. Är i princip hundra procent säker på att det är det jag vill jobba med i framtiden på något sätt. Åh jag är så taggad och vill veta nu nu NU helst, men den som väntar på något gott... Håll tummarna för mig iallafall!
 
 
Allmänt, Fysioterapeut | fysioterapeut, hälsa, jobb, kostrådgivare, massör, träning, utbildning | | Kommentera
Upp