30/12-14

 
Hallojsan! Näst sista dagen på 2014! Mitt 2014 var ett år med mycket förändringar och utmaningar. Det började med flytten hemifrån och sen kom ju studenten och efter det var det en höst med jobb och försöka komma på vad man vill göra med resten av livet. Jag har både varit väldigt glad, men också väldigt deppig, men trots vissa dippar så har det varit ett bra år och jag hoppas att 2015 blir minst lika bra men helst ännu bättre med allt vad det innebär att börja plugga etc. SÅ TAGGAD. 2015 jag är redo för dig. 
 
Planen idag är först att gå med mamma och bröderna på Livrustkammaren och sen blir det nya Hobbitfilmen ikväll. En mysdag helt enkelt!
 
Allmänt | | Kommentera

Förvirrad

Hejsan bloggisen! Julen är över och snart är det nytt år. Tänkte skriva ihop en liten årsresumé senare för 2014, mest för mig själv. Ska strax åka iväg till gymmet, fick både nya träningskläder och träningskor i julklapp så motivationen är på väg tillbaka äntligen! Nya grejer är väl bästa motivationen ändå haha..
 
Iallafall, började kolla på lite kurslitteratur till skolan. Jag känner mig så förvirrad. Ska jag köpa alla böcker eller skita i dom som bara är rekommenderade? Ska jag köpa böckerna nu? Ska jag vänta till skolan börjar? Känner mig heeeelt lost haha, har ju ingen aning vad som väntar och vad som förväntas av mig. Det kanske är bra att fixa alla böcker nu iallafall, får väl sälja dom om jag inte behöver alla haha.. Om nån har nåt svar på mina frågor så feel free att kommentera! Nu ska jag till gymmet, puss!
 
 
Allmänt, Fysioterapeut | fysioterapeut, förvirrad, högskola, karolinska institutet, kurslitteratur, ny student | | Kommentera

Träningskompis?

Har verkligen noll motivation till träningen just nu. Vill testa något nytt! Behöver inte vara något speciellt, men är ganska så jättesugen på crossfit eller xtremefit. Men, crossfit är svindyrt och sen är det ju på fasta tider och har ju ingen aning om hur mitt schema kommer att se ut i vår... Har gymkort fram till mars/april någon gång tror jag men har verkligen ingen lust att gå till gymmet haha. Kanske ska efterlysa en träningskompis som också tränar på Friskis och Svettis i Stockholm? Hej hej dra med mig på träningspass i så fall!
 
Jag vet liksom inte vad jag ska göra för att bli sugen på att träna igen haha, känns bara sååååå jobbigt att ta tag i det och åka iväg. Vet ju hur otroligt bra jag mår och hur skönt jag tycker det är efter, men just nu kommer jag inte ens utanför dörren när det gäller träningen haha..
 
 
Allmänt | | En kommentar
Upp